SPELTŲ sumuštinių duona (visų grūdo dalių SPELTA miltai 28 %, KVIETINIAI miltai, vanduo, virti SPELTA grūdai 9,5 % (ES), rapsų aliejus, cukrus, mielės, KVIEČIŲ GLITIMAS, cukraus sirupas, joduota druska, fermentuoti KVIETINIAI miltai, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), pomidorai, padažas (majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIOS sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ trinių milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto, obuolių, citrinų rūgštys, tirštikliai: ksantano derva, pupenių derva, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas, dažiklis karotenai), kietasis SŪRIS 40 % rieb. s. m. (PIENAS (kilmės šalis LT), druska, raugas, mikrobiologinis fermentas), pomidorų padažas (pomidorų pasta 48 %, vanduo, cukrus, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto rūgštis, citrinų rūgštis, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas, prieskoniai), pagardas „Adžika“ (vanduo, pomidorų pasta 16 %, daržovių ir prieskoninių augalų mišinys (paprika 5,2 %, morkos 3 %, česnakai 2,8 %, krapai 1,2 %, bazilikas 0,2 %), cukrus, valgomoji druska, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: acto rūgštis, prieskoniai įvairiomis proporcijomis, konservantas: natrio benzoatas), grūdėtos GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas 22 %, druska, baltasis vynas 3 % (sudėtyje yra SULFITŲ), cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, prieskoniai, konservantas kalio METABISULFITAS)), virti KIAUŠINIAI 12 % (pilni KIAUŠINIAI 98 %, modifikuotas krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinos rūgštis), virtas kalakutienos kumpis I r. 9,5 % (kalakutiena 43 %, vanduo, vištiena, bulvių krakmolas, druska, SOJOS baltymų izoliatas, tirštiklis E407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, stabilizatorius E452, cukrus, maltodekstrinas, antioksidantas E301, konservantas E250, paprikos ekstraktas, kvapiosios medžiagos), SŪRIS 45 % rieb. s.m. (PIENAS, druska, RAUGAS, mikrobiologinis fermentas), romaine salotos.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SEZAMO pėdsakai.
Vėžiagyviai ir jų produktai
Žuvys ir jų produktai
Žemės riešutai
Riešutai
Sezamo sėklos