Panna Cotta desertas indelyje

DESERTAS „PANNA COTTA“

Klasikinis, švelnios aksominės konsistencijos grietinėlės desertas, pagardintas avietėmis.

SUDĖTYS IR ALERGENAI

PIENAS 2% rieb., SŪRIS „Mascarpone“ (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), cukrus, aviečių tyrė 3,3 % (90% avietės, cukranendrių cukrus), sulčių surišėjas (cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga ( citrinų rūgštis) maistinė želatina ( iš 100% kiaulių odelių), liofilizuoti aviečių trupiniai (avietės 100%), aromatinė vanilės pasta (gliukozės sirupas, vanduo, kvapioji medžiaga, vanilė (0,3%), stabilizatorius – agaras, dažiklis – riboflavinas, karotenai).

GALIMI GLITIMO turinčių javų, VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, SOJŲ, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO pėdsakai.

Glitimo turintys javai ir jų produktai

Vėžiagyviai ir jų produktai

Kiaušiniai ir jų produktai

Žemės riešutai

Sojų pupelės

Pienas ir jo produktai

Riešutai

Salierai ir jų produktai

Garstyčios ir jų produktai

Sezamo sėklos

NARVESEN line
NORITE PARAGAUTI?

Sužinokite, kur yra artimiausia Narvesen parduotuvė

MUS GALITE RASTI WOLT IR BOLT PROGRAMĖLĖSE

MUS GALITE RASTI WOLT IR BOLT PROGRAMĖLĖSE