Minkštas batonas (KVIETINIAI miltai, vanduo, cukrus, rapsų aliejus, mielės, joduota druska, KVIEČIŲ glitimas, termiškai apdoroti KVIETINIAI miltai, sausas kietųjų KVIEČIŲ raugas (kietųjų KVIEČIŲ miltai, raugų kultūros), inaktyvintos mielės, malpigijų sulčių koncentratas), SŪRIS 45 % rieb. s.m. 18 % (PIENAS, druska, RAUGAS, mikrobiologinis fermentas), virtas kalakutienos kumpis I r. 17 % (kalakutiena 43 %, vanduo, vištiena, bulvių krakmolas, druska, SOJOS baltymų izoliatas, tirštiklis E407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, stabilizatorius E452, cukrus, maltodekstrinas, antioksidantas E301, konservantas E250, paprikos ekstraktas, kvapiosios medžiagos), padažas (majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ TRINIŲ milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto, obuolių, citrinų rūgštys, tirštikliai: ksantano derva, pupenių derva, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas, dažiklis karotenai), kietasis SŪRIS 40 % rieb. s. m. (pasterizuotas PIENAS, druska, raugas, fermentas), GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas 20 %, druska, citrinos rūgštis, konservantas kalio METABISULFITAS), česnakai, citrinų sulčių koncentratas (vanduo, citrinų sultys 10 % (iš koncentruotų sulčių), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios citrinų kvapiosios medžiagos, antioksidantas askorbo rūgštis, konservantas kalio sorbatas), juodieji pipirai).
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Vėžiagyviai ir jų produktai
Žuvys ir jų produktai
Žemės riešutai
Sojų pupelės
Riešutai
Sezamo sėklos