Apelsinų – mangų sultys (iš koncentruotų vaisių sulčių, mažiausias sulčių kiekis 40 % (vanduo, apelsinų sultys iš koncentruotų sulčių (32%), mangų sultys iš tyrės (8%), cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis, natūrali kvapioji medžiaga, vitaminas C)), mangai 45%, mangų nektaras (mažiausias vaisių kiekis 30% (vanduo, mangų sultys 30% (iš tyrės), cukrus, koncentruotos citrinų sultys, vitaminas C)), pasiflorų minkštimas 7% (pasifloros 100%).
Galimi GLITIMO, GLITIMO TURINČIŲ JAVŲ, VĖŽIAGYVIŲ, KIAUŠINIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų
RIEŠTŲ, SOJŲ, PIENO, SALIERŲ, GARSTYČIŲ ir SEZAMO pėdsakai.
Glitimo turintys javai ir jų produktai
Vėžiagyviai ir jų produktai
Kiaušiniai ir jų produktai
Žemės riešutai
Sojų pupelės
Pienas ir jo produktai
Riešutai
Salierai ir jų produktai
Garstyčios ir jų produktai
Sezamo sėklos