Sumuštinių duona (KVIETINIAI miltai, vanduo, cukrus, rapsų aliejus, mielės, joduotoji druska, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), padažas (VARŠKĖS SŪRIS tep. 26 % rieb. (pasterizuotas karvės PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijos, mikrobinis šliužo fermentas, tirštiklis: guaro derva), majonezas (rapsų aliejus 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ TRINIŲ milteliai, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: acto, obuolių, citrinų rūgštys, tirštikliai: ksantano derva, pupenių derva, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas, dažiklis karotenai)), virti KIAUŠINIAI 16 % (pilni KIAUŠINIAI 98 %, modifikuotas krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinos rūgštis), šaltai rūkyta LAŠIŠŲ filė be odos 9 % (LAŠIŠA (ŽUVIS) 97 %, druska 2 %, cukrus, buko medienos rūkymo kvapioji medžiaga. Sudėtyje gali būti kaulų), sūdyti agurkai (AGURKAI, druska, česnakai), romaine salotos.
Galimi VĖŽIAGYVIŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SULFITŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Vėžiagyviai ir jų produktai
Žemės riešutai
Sojų pupelės
Riešutai
Sezamo sėklos
Sieros dioksidas ir sulfitai