Mangų ir pasiflorų įdaras (mangai (45%), cukrus, vanduo, pasiflorų vaisiai (5 %), modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, kalcio laktatas, natrio citratai, antioksidantas askorbo rūgštis, tirštiklis gelano derva, konservantas kalio sorbatas, dažiklis luteinas, kvapioji medžiaga), MASKARPONĖS SŪRIS (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis), GRIETINĖLĖ, cukrus, kepintos kokosų drožlės, priedas kremui.
Galimi GLITIMO, VĖŽIAGYVIŲ, ŽUVŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ, SOJOS ir SEZAMO pėdsakai.
Glitimo turintys javai ir jų produktai
Vėžiagyviai ir jų produktai
Žuvys ir jų produktai
Žemės riešutai
Sojų pupelės
Riešutai
Sezamo sėklos